Bli medlem

Hvordan blir medlem i HVFK?

Ønsker du å melde deg inn i Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb ?
Standard medlemskap koster kr. 250,- pr. år.
Familiemedlemskap koster kr. 75,- pr. år
(her må en person med samme adresse fra før være medlem og denne personens navn må oppgis ved innmelding).

Dersom du ønsker å melde deg inn i HVFK, gå til NKK. Start med å fylle ut personlige opplysninger og klikk NESTE. Når du får opp valg av klubb , velg så Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb som ønsket medlemsklubb.

PS: Hvis du er medlem i NKK så kan du i stedet logge deg på Mine sider og klikke på fanen medlemskap for deretter å klikke på knappen «Meld inn i ny klubb». Ett nytt vindu med liste over klubber kommer opp. Velg lokal Fuglehundklubb og på den listen velger du Harstad og Vesterålen Fuglehundklubb. Følg deretter instruksjonen for å betale medlemskapet på nett via NKK.

Dersom du får problemer, ta kontakt med post@hvfk.org

Harstad & Vesterålen Fuglehundklubb medlemskap

Uansett aktivitetsnivå eller ambisjoner, hvis du har en fuglehund så er det garantert aktiviteter og tilbud i Harstad & Vesterålen Fuglehundklubb som du vil trives med og ha nytte av! Harstad & Vesterålen Fuglehundklubb omfatter Harstad, Vesterålen og Lofoten. I tillegg til det årlige prestisjetunge Vinter-NM på Andøya, arrangerer også klubben fire andre høyfjellsprøver samt en utstilling for stående fuglehunder. Som medlem får du tilbud om dressurtrening, instruksjonssamlinger, klubbmesterskap, apportkurs, klubbkvelder, foredrag, lufteområde (Harstad), aversjonsdressur rein & sau osv. I tillegg har klubben lokale ressurspersoner som kan svare på spørsmål og hjelpe deg med din hund. Hovedmedlemskap i HVFK koster kr 250 samt grunnkontigent til NKK. Husstandsmedlemmer betaler kr 75.

  •  Arrangerer det prestisjetunge Vinter-NM på Andøya, 3 høyfjellprøver samt klubbmesterskap.
  •  Tilbud om dressurtrening, instruksjonssamlinger, apportkurs, klubbkvelder, foredrag osv.
  •  Tilbud om aversjonsdressur på rein og sau.
  •  Bruk av lufteområde (Harstad).
  •  Vi har lokale ressurspersoner som kan svare på spørsmål og hjelpe deg med din hund.